E-bookspreekuur

Met jouw bibliotheekpas heb je toegang tot de online Bibliotheek. Hier vind je allerlei mooie e-books.

Van romans tot thrillers, van informatief tot kinderboeken. De collectie is breed, gevarieerd en verrassend. Elke maand wordt het aanbod aangevuld met populaire titels, klassiekers en bijzondere uitgaven. 

Als lid van de Bibliotheek kan je een e-book voor drie weken lenen. Met een basispas en een sterpas leen je maximaal 10 titels tegelijk. Je hoeft je niet druk te maken over het inleveren van de e-books. Als de leentermijn verstreken is, verdwijnen ze automatisch van jouw digitale boekenplank.

Je bepaalt zelf hoe je een e-book leest. Via de handige app op je tablet of smartphone. Of je leest op je e-reader. Ook is het mogelijk om e-books te lezen op je computer of laptop. Wat jij het prettigst vindt!


Kom je er niet uit?

Lukt het je niet om een e-book te downloaden? Of heb je problemen met je e-reader? Hieronder staan een aantal instructievideo's die jou verder kunnen helpen. Kom je er nog steeds niet uit? Meld je dan hieronder aan voor het E-bookspreekuur. 

E-books en luisterboeken lezen in de online Bibliotheek-app

E-books en luisterboeken lezen via de online Bibliotheek op je computer

E-books downloaden en lezen via de e-reader


WIJ HELPEN JE OP WEG

Heb je vragen over het lezen van e-books op je e-reader, smartphone, tablet, computer of laptop? Of heb je begeleiding nodig?

Een medewerker van de Bibliotheek helpt je graag één-op-één tijdens het e-bookspreekuur.

AFSPRAAK MAKEN

Het e-bookspreekuur is gratis voor leden op afspraak.

Je kunt een afspraak maken aan de balie in de Bibliotheek of via het online inschrijfformulier.

Afspraak maken voor het E-bookspreekuur